Wander & Gourmet Hotel Bernerhof
4 Stars  

Bahnhofstrasse 2, Gstaad
Hotelpicture

Hotel Bernerhof je eleganten hotel, specializirano za popolno storitev pohodniških, ki se nahaja v osrčju peš coni Gstaad je. Odkrijte slog in udobje na švicarskem štirimi zvezdicami in se sprostite v toplo in prisrčno vzdušje brez pretenzije. Vse sobe so opremljene s sodobno kopalnico, balkon, TV, brezplačno WiFi dostop, CD / DVD / radio. Doživite popoln oddih v hotelu s štirimi restavracijami (Švica, kitajski, italijanski), kadilci bivalni prostor in wellness coni. Doživite popoln oddih v alpskih gorah okoli Gstaad s posebnimi pohodniške storitev Bernerhof.

Drive iz:

Vožnja na poti:

Wander & Gourmet Hotel Bernerhof
Bahnhofstrasse 2 , 3780
Gstaad, Switzerland

Zemljevid - potovanje poti

z avtomobilom

Od Bernu v Švici in severni: Avtocesta A6 Bern - Spiez, izhod Wimmis, Mainstreet (lisasta), da Boltigen - Zweisimmen - Saanen - Gstaad. Od osrednji Švici: Luzern - Brünigpass - Brienzwiler, avtoceste A8 v Interlaknu, Glavna ulica v Spiez, ki Avtocesta A6, da Wimmis, Glavna ulica (lisasta), da Boltigen - Zweisimmen - Saanen - Gstaad. Iz Ženeve in zahodno Švico: avtocesta A1 v Lausanni avtoceste A9 v Montreuxu in Villeneuve, ki izstopa Aigle, Mainstreet v Chateau d'Oex - Rougemont - Saanen - Gstaad.

javni prevoz

Od Zürich letališče: letališče Zürich železniška postaja - Bern glavno postajo. Bern Glavna postaja - Spiez (neposredna povezava ICE iz Nemčije in Nizozemske) ali Zweisimmen. Spiez - Zweisimmen. Zweisimmen - Gstaad. Povprečni skupni čas potovanja: 3 ure. Od Ženevi letališče: letališče Ženeva železniška postaja - Montreux železniška postaja. Montreux - Gstaad. Povprečni čas potovanja: 2,5 ure

Online booking