Wander & Gourmet Hotel Bernerhof
4 Tähdet  

Bahnhofstrasse 2, Gstaad
Hotelpicture

Hotel Bernerhof on tyylikäs hotelli on erikoistunut täydellinen vaellus palveluiden sijaitsee keskeisellä Gstaad kävelyalueella. Tutustu tyyliä ja mukavuutta Sveitsin neljän tähden hotelli ja rentoutua lämmin ja sydämellinen tunnelma ilman tekopyhyyttä. Kaikissa huoneissa on kylpyhuone, parveke, TV, ilmainen WiFi-yhteys, CD / DVD / radio. Koe täydellinen loma Hotellin neljä ravintolaa (Sveitsin, kiina, italia), tupakoitsijoiden lounge-ja wellness-alue. Koe täydellinen loma Alppien vuoret ympärillä Gstaad kanssa erityinen Bernerhof vaellus palveluja.

Aja:

Ajo reitti:

Wander & Gourmet Hotel Bernerhof
Bahnhofstrasse 2 , 3780
Gstaad, Switzerland

Kartta - matkareitin

autolla

Bern ja Pohjois Sveitsi: Moottoritie A6 Bern - Spiez, exit Wimmis, Mainstreet (Simmental) ja Boltigen - Zweisimmen - Saanen - Gstaad. Keski-Sveitsi: Luzern - Brünigpass - Brienzwiler, moottoritie A8 Interlaken, pääkatu on Spiez, moottoritie A6 on Wimmis, pääkatu (Simmental) ja Boltigen - Zweisimmen - Saanen - Gstaad. Geneven tai western Sveitsi: Moottoritie A1 Lausanne, valtatie A9 Montreux ja Villeneuve, exit Aigle, Mainstreet Chateau d'Oex - Rougemont - Saanen - Gstaad.

joukkoliikenne

Zürichin lentoasemalta: Zürich lentokenttä rautatieasema - Bernin päärautatieasemalta. Bern päärautatieasemalta - Spiez (suora ICE linkin Saksa ja Alankomaat) tai Zweisimmen. Spiez - Zweisimmen. Zweisimmen - Gstaad. Keskimääräinen kokonaismatka-aika: 3 tuntia. Geneven lentokentältä: Geneven lentokenttä rautatieasema - Montreux rautatieasemalta. Montreux - Gstaad. Keskimääräinen matka-aika: 2,5 tuntia

Online-varaus