Wander & Gourmet Hotel Bernerhof
4 Estrelles  

Bahnhofstrasse 2, Gstaad
Hotelpicture

Hotel Bernerhof és un hotel elegant que s'especialitza en serveis d'excursions perfecte, situat al cor de la zona de vianants de Gstaad. Descobreixi l'estil i el confort d'un hotel de quatre suïssos i relaxar en un ambient càlid i cordial, sense pretensions. Totes les habitacions disposen de moderns banys, balcó, TV, accés gratuït a Wi-Fi, CD / DVD / ràdio. Gaudiu d'unes vacances perfectes a l'hotel amb quatre restaurants (suís, xinès, italià), saló fumadors i zona de benestar. Gaudiu d'unes vacances perfectes a les muntanyes alpines voltant de Gstaad amb els serveis especials de senderisme Bernerhof.

Unitat de:

Conduir ruta a:

Wander & Gourmet Hotel Bernerhof
Bahnhofstrasse 2 , 3780
Gstaad, Switzerland

Mapa - ruta de viatge

en cotxe

Des Berna i el nord de Suïssa: Autopista A6 Berna - Spiez, sortida Wimmis, carrer principal (Simmental) per Boltigen - Zweisimmen - Saanen - Gstaad. Des del centre de Suïssa: Lucerna - Brünigpass - Brienzwiler, Autopista A8 cap a Interlaken, el carrer a Spiez, Autopista A6 cap Wimmis, el carrer (Simmental) per Boltigen - Zweisimmen - Saanen - Gstaad. Des de Ginebra i la Suïssa occidental: Autopista A1 fins Lausana, autopista A9 a Montreux i Villeneuve, sortida de Aigle, carrer principal en Chateau d'Oex - Rougemont - Saanen - Gstaad.

transport públic

Des de l'aeroport de Zuric: Zurich Airport estació de tren - l'estació de Berna principal. L'estació principal de Berna - Spiez (enllaç directe ICE de Alemanya i els Països Baixos) o Zweisimmen. Spiez - Zweisimmen. Zweisimmen - Gstaad. El temps mitjà de viatge en total: 3 hores. Des de l'aeroport de Ginebra: l'aeroport de Ginebra l'estació de tren - estació de tren de Montreux. Montreux - Gstaad. Temps promig de viatge: 2.5 hores

Sistema de reserves online